Dutch Client Feedback Videos

Welkom op de Nederlandstalige video feedback pagina van cliënten die een sessie met een OldPain2Go® Practitioner hebben gehad.

Dit zijn individuele resultaten van cliënten die de tijd en moeite hebben genomen ons feedback te geven en toestemming hebben gegeven dit te publiceren. OldPain2Go® sessies zijn alleen toegankelijk voor cliënten die gediagnosticeerd zijn door een medische professional die heeft bevestigd dat pijnverwijdering of -verlaging een veilige optie is.
Wij diagnosticeren niet, wij begeleiden u alleen om uzelf te helpen met zelfgenezing. De resultaten zijn slechts indicatief voor de cliënt in de sessie.

Hier, en op onze Engelstalige algemene video feedback pagina, wordt een reeks pijnverwijderingsproblemen getoond. Van artritis, auto-ongeluk verwondingen en pijnlijke rugklachten, tot de meer complexe problemen zoals fibromyalgie, CVS en ME. De korte sessies zijn demonstraties tijdens evenementen. Deze demonstratie sessies zijn niet indicatief voor de tijd die het neemt om de diepgaande consultatie en volledige behandelingssessie uit te voeren welke geldt voor betalende cliënten. De meest recente video’s staan bovenaan.

Please have a good look around, satisfy your curiosity and then take action. We don't chase you, so make contact with the right person and get the ball rolling!

>